top of page
Frukost på Camping
Picknick efter camping
scouter
Lyckliga unga flickor
Camp Fire Marshmallows
Bonfire i Sand
Bål
Dragkamp
Sitter av lägereld
Stuga vid sjön

ÖVERNATTA I ETT TRÄDTÄLT

Att sova i ett trädtält är ett fantastisk mitt-i-naturen-äventyr!

Tänk dig att ligga bekvämt på rygg i en varm sovsäck och titta upp på stjärnhimlen. Att gunga lite försiktigt med vinden och sedan somna till suset av trädkronorna. Sakta somnar du in och svävar genom natten en meter ovanför marken…

 

När ni kommer till platsen är tältet uppsatt och det finns en sovsäck och kudde på varje sovplats. Ved finns och ni kan tända en eld och laga mat över öppen eld. Du väljer om du vill ta med egen mat och dryck eller beställa vårt vildmarksmatpaket som är anpassad att tillagas ute i naturen.

Vid fint väder rekommenderar vi att sova under bar himmel med endast myggnätet. Stjärnhimlen ger ett skönt perspektiv till det mesta. Vid sämre väder eller om så önskas, sätter vi på regnskyddet. Skulle det börja regna så spänner du över regnskyddet och kan sova vidare.
 

I ett tält får ni får plats två personer med packning, men du kan självklart sova ensam också och sprida ut dina prylar hur du vill. Ni kan även sova två vuxna och ett barn om ni lägger packningen under tältet.

 

Pris per natt för vuxen: 900 kr
Barn 400:-

Vildmarksmatpaket 350:- per person. Innehåller fika, middag och frukost.

 

Enbart hyra av tält kostar 600:- per dygn. Då  tar du det med tältet och sätter du upp det själv.

bottom of page