top of page

Sockerfri vardagslyx

IMG_5160
Målarpaletten
20200930_110705
20200716_161250-01
Vilda svampar
Meditation

 

Frisk och Sockerfri

Vi träffas i september när Värmland sprakar av höstfärger, luften är klar och krispig med magiska solnedgångarna över sjön.

Vi fyller dagarna med friskfaktorer och lever i en rytm som kroppen blir lugn och glad av och som tar bort sug efter något att stoppa i munnen. Maten lagas från grunden och du får god och smakrik mat som din kropp vill ha och är designat att äta. Alla människor är olika och mår bra av olika saker, vi utforskar vad just du vill ha och behöver i ditt liv för att må bra. Vi har dukat upp med olika upplevelser för dig att prova och utforska. Möt nya vänner, få ny kunskap och känn hur kroppen med ny energi börjar vakna till liv. 

Naturpåfyllning 

Vi ger oss ut i skogen med en svampkonsulent/naturguide och plockar svamp, samtidigt som vi lär oss mer om naturen i vårt vackra närområde.  Hälsovandra och gå i naturen, färdas genom de fem elementen och hitta ditt grundelement, trä, eld, jord, metall och vatten. Vi har alla mer eller mindre av de olika elementen och kan alla vi ta lärdom av naturen, den har ju sin egen rytm.

Fantasi, kreativitet & utveckling

Måla, skapa och skriv, lek och improvisera. Utveckla ditt mod och din kommunikation. Kreativitet handlar om att stretcha sina tankar och utveckla sig själv ju mer kreativa vi är (eller tillåts vara), desto bättre mår vi både psykiskt och fysiskt

 

​Vila och lyssna inåt

Yoga, andning och meditation. Syftet är att stilla vårt sinne så att vi kan höra vår egen inre röst och komma i kontakt med den vi är. Andningsövningar för att förbättra det mentala, fysiska och andliga välbefinnandet. Yoga är ett enkelt sätt att hålla sig i form, förebygga värk, bli stark och smidig och finna ro.

​Kunskap är makt!

Ju mer du vet, desto bättre och välgrundade beslut kan vi ta. Vad händer med kroppen när vi äter mat som vi är designade för och ger den de byggstenar den vill ha för att fungera?  Du får lära dig.

​Stillhet & Reflektion

veckans aktiva pass varvas med stillhet och reflektion.

​Reflektion är återhämtning i sig, du stannar upp, funderar över en situation eller ett händelseförlopp. Du hinner fundera över vad som faktiskt hände och hur situationen upplevdes. Reflektion är också källa till lärande.

Nästa kurs:  3 nätter 16-19 september 2024

Pris: 9 850:-  pris del i dubbelrum per person.  I priset ingår helpension och alla aktiviteter.

Boka

 

 

bottom of page