top of page

“Lycka är inte ett mål. Det är ett resultat av ett liv levt väl.”

Kreativ Näring och naturpåfyllning

Måla, skapa, vandra, simma, vila, och meditera!  Bli bortskämd, bo mysigt och bli serverad välsmakande mat i magisk miljö. Vi har fyllt dagarna med sköna aktiviteter som kroppen mår bra av och som gör dig glad!  Ett möte mellan kreativitet, lekfullhet, och kroppsnärvaro. Det finns inga rätt och fel, inget fult och inget fint. Här kan du samla energi  och främja ditt välbefinnande på alla planDu väljer själv vilka aktiviteter som du vill delta i och behöver inga som helst förkunskaper.

 

Kreativ näring
Vi väcker våra sinnen till liv genom att leka, använda vår fantasi och vara kreativa. Prova på att skapa och måla intuitivt, Du får  verktyg för låta din inre värld manifesteras på en tom duk. Du behöver inga förkunskaper vi hjälper till att hitta ditt unika sätt att uttrycka dig under lekfulla former.
Vi gör övningar där du får locka fram och hitta dina resurser att kommunicera och uttrycka dig.

Vi skapar en miljö som stimulerar till att släppa fantasin fri där deltagarna alltid vågar lite extra - roliga övningar som lockar till många skratt!

 
Naturpåfyllning
Kroppen älskar att röra på sig! Naturen är enormt läkande och promenader i vackra Tällberg ger mental näring till både kropp och sinne.  
Naturen är en plats med lagom mycket stimuli där hjärnan kan koppla av. Det finns en teori om att vi utvecklats från naturen och att vår hjärna är anpassad för den miljön, och inte för samhället som vi har byggt.   De naturliga mönster som upprepar sig i träd, blad och så vidare, har en effekt som säger åt vår hjärna att vi är hemma.


Weekendlyx

Du kopplar av och blir bortskämd  på vackra hotell  i Värmland.   

Datum: 13-15 september

Pris   5 950:- 
 

Har du frågor skickar du ett mail till Mari-Ann på Goda Relationer eller ringer 070 363 98 04

 

VARMT VÄLKOMMEN!

bottom of page