Perry Wood 

4
2
perry2
IMG_5609
5
IMG_5494
IMG_3107
perry1
IMG_2860

Vad du än tränar för disciplin så är Perry en stor tillgång. Oavsett vem du tränar för så blir Perry alltid den som ger dig de stora nycklarna i relationen mellan dig och din häst. Det är han som hjälper dig att städa undan olater som är orsaken till att du inte riktigt når dit du vill. Det är han som påminner om att du har fullt ansvar för kommunikationen mellan dig och din häst och att allt hästen gör har du bett om. Ibland kan det vara tufft att träna för Perry när man måste ta allt ansvar men det är också många som möter sin häst på ett nytt sätt och blir rörda till tårar.

 

​Förutom att Perry Wood har lång erfarenhet att träna hästar och människor så har han också en förmåga att lära ut på ett pedagogiskt och enkelt sätt. Hans kurser är roliga och inspirerande och Perry's unika coachingförmåga, kombinerat med hans långa erfarenhet och kärlek till hästar, gör att han lyckas ta fram det bästa i varje häst- och ryttarkombination. Att träna för honom upplevelse och en investering du har med dig resten av livet.Kursen är på två dagar och varje morgon börjar med ungefär en timmes teori där Perry ställer frågor och ökar medvetenheten runt varje ryttares häst och ridning. Under teorin har han också olika övningar som ofta handlar om sits och balans eller mental träning.

Efter teorin rider varje deltagare ungefär en timme. Att titta på när Perry undervisar är minst lika lärorikt som att träna för honom.

 

Tällberg sommar 2021 ( väntar på datum pga Covid situatioen)

Pris 2 dagar : 3 500   

Åskådare:  300:- dagen

Anmälningsavgiften är 1 500:- som betalas vid bokning till Bg 5880 0996. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning.  

 

Anmäl dig genom att skicka ett mail till Goda Relationer. När du fått bekräftelse att det finns plats betalar du in anmälningsavgiften 

Avbokning och ombokning

Kursbokningen är bindande när bokningen är accepterad och deltagaren antagits på kursen. (14 dagars ångerrätt utan att behöva betala någon avgift)

Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning.

Kostnadsfri av- och ombokning gäller fram till sex veckor innan kursstart.

Vid av- eller ombokning 6 - 4 veckor före kursstart debiteras 50% av kursavgiften.

Vid av- eller ombokning senare än fyra veckor före kursstart debiteras 100% av kursavgiften.

Vid förhinder kan kursplatsen överlåtas till annan deltagare.

Vid eventuell avbokning på grund av sjukdom krävs läkarintyg.