top of page

Perry Wood  - Real Riding

4
2
20210331_134157-01
perry2
5
IMG_5494
IMG_3107
perry1
20200614_215614-01
IMG_2860

Vad du än tränar för disciplin så är Perry en stor tillgång och oavsett vem du tränar för så blir Perry alltid den som ger dig de stora nycklarna i relationen mellan dig och din häst. Det är han som hjälper dig att städa undan olater som är orsaken till att du inte riktigt når dit du vill. Det är han som påminner om att du har fullt ansvar för kommunikationen mellan dig och din häst och att allt hästen gör har du bett om. Ibland kan det vara tufft att träna för Perry när man måste ta allt ansvar men det är också många som möter sin häst på ett nytt sätt.

 

​Förutom att Perry Wood har lång erfarenhet att träna hästar och människor så har han också en förmåga att lära ut på ett pedagogiskt och enkelt sätt. Hans kurser är roliga och inspirerande och Perry's unika coachingförmåga, kombinerat med hans långa erfarenhet och kärlek till hästar, gör att han lyckas ta fram det bästa i varje häst- och ryttarkombination. Att träna för honom upplevelse och en investering du har med dig resten av livet.Kursen är på två dagar och varje morgon börjar med ungefär en timmes teori där Perry ställer frågor och ökar medvetenheten runt varje ryttares häst och ridning. Under teorin har han också olika övningar som ofta handlar om sits och balans eller mental träning.

Efter teorin rider varje deltagare ungefär en timme. Att titta på när Perry undervisar är minst lika lärorikt som att träna för honom.

 

Våren 2024 Karlstad

Pris 2 dagar : Ridplatser endast efter inbjudan 

Deltagare från marken 500:- per dag. 

 

bottom of page