top of page
Fitness damer

Socker och matberoende

Jag går utbildningen HAM (Holistic Addiction Medicine) socker och matberoendespecialist. Under utbildningen ska jag jobba med egna klienter. Vill du delta som min träningsklient under utbildningen?

 

Den som har ett matberoende har svårt, eller kanske till och med ser det som omöjligt att sluta äta socker. En socker och matberoende äter alltid mer än man har haft för avsikt att göra. Med socker menas godis, bröd, pasta, choklad, läsk, bullar, kakor och andra snabba kolhydrater. Vissa överäter även vanlig mat.

 

Som min träningsklient gör vi först en kartläggning om du är sockerberoende sedan får du en personlig behandlingsplan och lär dig att äta vad som är bäst för just dig. Detta är ingen diet utan ett program som ger dig verktyg att lyckas på egen hand både i livet och med maten!

 

Vi som går utbildningen får regelbunden handledning och uppföljning av utbildningsansvariga på KnowAddictioinAcademy.  

Min utbildning pågår under 14 månader och vill du följa med hela resan vore det fantastiskt!

Minimum tid du kan delta är i 3 månader och 8 tillfällen. Inga problem om du bor långt bort, vi träffas via zoom.

De först två veckorna har vi möte 2 gånger per vecka sedan planar det med ett möte per vecka för att sedan följas upp en gång per månad. Vi behöver en timme per session och du får arbetsuppgifter att jobba med mellan träffarna.

Vi börjar med att du får göra en kartläggning sedan utforskar vi och bygger en matplan för dig. Du får en arbetsbok med 14 avsnitt som vi kommer att arbeta med tillsammans. Du får arbetsboken, en kokbok och boken Leva Sockerfri.

Kostnaden är 250:- per session eller 5 000:- för hela perioden. 

Är du intresserad kontaktar du mig för ett första samtal så tar vi det från där.

Med värme Mari-Ann

Intresseanmälan

bottom of page