top of page

Everything we do or say communicates something, and every message we give out has an impact on shaping our lives, for better or for worse.

Secrets of the People Whisperer       

hästar 202

.En 2 dagars kurs, som leds av engelsmannen Perry Wood, där du individuellt, i grupp och med hjälp hästar utvecklar ditt ledarskap.  Du behöver inte ha någon som helst tidigare vana av hästar och alla övningar sker från marken.För att vara en bra ledare behövs stor insikt om sig själv. Ingen kan ge dig tydligare information om ditt ledarskap än hästar. Hästar kan med sina naturliga instinkter som flockdjur snabbt avgöra din förmåga som ledare. De ger dig direkt, ärlig och rak feedback. Vi lovar att du kommer att få många aha – upplevelser!


Under ledning av Perry Wood, en internationellt erkänd coach och författare får du en effektiv och innovativ team/ledarutbildning där upplevelsebaserad coachning med och utan hästar varvas på ett unikt sätt till en oförglömlig upplevelse!
Kursen handlar om att bli medveten om vad du själv och andra kommunicerar på alla nivåer – verbalt, mentalt, fysiskt, känslomässigt – och att vara anpassa sig och samspela med förståelse, skicklighet och kraft.

Hästarna och Perry kommer att visa dig enkla och kraftfulla sätt att:


• se dina egna och andras styrkor
• se vad som hindrar dig och andra till framgång
• lära känna dig själv och andra på flera nivåer
• ge dina relationer den bästa möjliga chansen att bli framgångsrika.​Perry Wood
Perry Wood är en ledarskapscoach och författare till flera böcker bla. den banbrytande Secrets of the People Whisperer. Han är en framgångsrik coach i England där han anlitas flitigt av både företag och privatpersoner. Perry har lång erfarenhet att coacha människor och en förmåga att skapa ett produktivt och öppet klimat. Han är fast besluten att, genom sin coachning, möjliggöra det för varje deltagare att uppleva positiva, tydliga och skarpa vändningar i sitt ledarskap och sin personliga effektivitet. Läs mer om Perry Wood på www.perry-wood.com

​

Datum:   2 dagar. Kursen arrangeras vid intresse
Plats:     Leksand
Pris:       4.500:-   Inklusive kursmaterial,

Kursen hålls på engelska.Anmälan & Förfrågan:
Goda Relationer
Tel:  070-3639804
E-post: mariann.berggren@gmail.com

...

bottom of page