top of page

Bli din egen inspiratör

Du själv, och ingen annan, har makten över ditt liv. Din verkliga livsglöd och drivkraft, hittar du inom dig själv.

Vi har alla inre rådgivare som kan hjälpa eller stjälpa när vi ska ta beslut eller göra val. Alla har ett unikt tankemönster. Gör vi beslut utifrån vad vi tror andra och världen vill att vi ska vara tappar vi vår kärna, vi blir förvirrade och osäkra. När du får klart för dig hur ditt inre råd kommunicerar och hur dina tankemönster ser ut kommer du att förstår dig själv och andra bättre. Den här förståelsen kommer att hjälpa dig att utvecklas, både i arbetslivet och privat. 

 

Bli din egen Inspiratör är en rolig och inspirerande utbildning. Det är en kurs i personlig självkännedom som har som mål att  ge dig verktyg att bli din egen rådgivare och känna dig trygg så att du kan göra val som är rätt för dig och ditt liv. I det första delen av kursen kommer vi att göra din inre kraft tydlig  Den kommer att väcka till liv din inre glöd som ger dig glädje och motivation.

 

Kursen innehåller många praktiska övningar som skapar medvetenhet och ökar ditt mod. Det ingår även att lära sig meditera och att vara stilla och lyssna på din inre visdom. 

Under 3 dagar utforskar vi är nyfikna, kreativa och mounder om sig själva och som med sin  , som känner att det spelar inge roll hur mycket status jag har så är det ändå något som saknas. Ja, hur blir vi vår egen livscoach? et är vi själva som har den största möjligheten att påverka vårt liv. Lämnar vi över det ansvaret till andra och försöker v. Vi går omkring med någon slags tomhet inombords och vi är snabba med att fylla det med yttre saker. Vi lever på kicksökande i stället. Det är inte vårt fel, omvärlden och konsumtionsamhället har uppfostrat oss så. Nytt förhållande, nytt hus, nya prylart, nya gardiner, ny bil, ny utvecklingskurs, fler barn, funkar inte det provar vi vin och droger, fungerar inte det skadar vi oss själva fungerar inte det tar vi livet av oss. Vi kan också drömma om allt vi vill ha och hur lyckliga vi ska bli när vi får det. 

tills jag kom på beneDu får lära känna dina inre råd och bli medveten om vilka tankemönster du har.

Vårt "självprat" och hur vi kommunicerar med oss själva är avgörande. Dina tankar styr dig. Det vi tänker syns på vårt kroppsspråk och vårt sätt att tala och uttrycka oss.

 

MEDITATION

Meditation är en gammal metod för att lära känna sitt inre. Meditation betyder att föras mot mitten, centrum. Genom olika meditationstekniker kan man lära känna världen ”innanför”, det som pågår inuti i en själv – hur kroppen känns, om man är ledsen eller glad, vilka tankar som hakat upp sig.

Man kan också öva upp sin förmåga till koncentration och närvaro i nuet.

 

TRÄNING GER FÄRDIGHET

Kursen innehåller många praktiska övningar. Detta gör att du får nya kunskaper och erfarenheter vad det gäller din egen utveckling. Du kommer att tränas i att kommunicera, skapa goda relationer och att öka ditt mod. Här skall Du som deltagare utveckla din styrka och trygghet och förmåga att uppskatta din egen unikhet. 

 

 
Kurser våren 2019      

 

Datum:  1, 8, 15, 22, 29, oktober och 5 november.

 

Tid:        16-20

 

Pris:       5 500:-  moms tillkommer vid företagsfakturering.

 

Det går bra att delbetala kursen upp till 10 månader. 100:- per delbetalning tillkommer

 

 

 

bottom of page