Comet såld

Valack föddd 2007 e Uskudar des Malais - Cortus

Comet är en mild och vänlig häst. Underbar att rida, lättriden med stabila gångarter. Har tävlat i hoppning tills han var 8 då han blev allroundhäst till en dam i 70års åldern. På grund av en höftledsoperation är det dags att hitta en ny människa till honom som kanske vill tävla lite dressyr eller hoppa och komma ut i skog och mark. Trafiksäker även för tunga fordon. Lite skeptisk personlighet och behöver övertygas ibland att gå in i transporten, eller andra trånga utrymmen, inga problem om man tränar.

Pris 70 000

Agazzi såld

Valack född 2013

Affe som han kallas började ridas in av mig för två år sedan. Han var väldigt roliga att träna, lättlärd, nyfiken och orädd. Mycket välutbildad från marken och duktig i frihetsdressyr. Han är trafiksäker, lätta att lasta och sko. Går bra med andra hästar och är en PT i hagen och håller i gång de andra hästarna.

 

Tyvärr så bockade han av mig när jag börjat rida och jag skadade mig allvarligt. Han hade sadeltvång som tränades bort. Efter det så har han inte blivit riden. Vi letar efter en duktig ryttarinna som vill ge honom en chans till att bli ridhäst alternativ ha honom till frihetsdressyr.

 

Han säljs för 15 000 till rätt hem och rätt människa ( försäkrad i 80 000 )