"Horses make a landscape beautiful!"

STALL TÄLLBO

gr-logo

Tällbo är ett vackert litet stall med plats för 5 hästar. Stallet har alla bekvämligheter för hästägare, fina boxar och stora kuperade hagar till hästarna och vacker natur att rida i. I stallet finns flera uppbindningsplatser, både inne och ute. Varmt och kallt vatten, uppvärmt vatten ute på vintern, uppvärmd sadelkammare, dusch, toalett och tvättmaskin. Stor höskulle med möjlighet till extra förvaring.

I hagen finns det alltid något att pilla med och skydd för både het sol och kalla vindar. Hästarna går ute från tidig morgon till sen kväll och när vädret tillåter får de gå ute dygnet runt. Det finns en ridbana 20x60 med liten hinderpark. Både ute och inne finns det plats för trevliga fikastunder. 

 

Den som trivs i Tällbo vill ha ett lugnt och enkelt liv med sina hästar och bidra till en trivsam gemenskap. Den som har häst här är självständig men hjälpsam när det behövs. Vi är ett fint hästgäng som trivs för att vi är omtänksamma och trevliga mot både hästar och människor. Hos oss vill vi höra ord som hemtrevligt, härlig gemenskap, tillåtande miljö, avspänt, tryggt, mycket skratt.

 

Hästar är vackra djur och ska ha det vackert runt sig varför gården och stallet ska se prydlig och välskött ut. Absolut inte en massa saker som ligger omkring, varken inne eller utanför stallet.

 

I Tällbo är hästhantering och skötsel efter hästen naturliga grundbehov. Leva i flock, långa utevistelser och stora hagar.  Vi anpassar maten efter hästarnas känsliga magar och eftersom det är fritidshästar som lever på Tällbo lever de till största delen på grovfoder.

 

På gården kommer det att vara en mindre ridverksamhet där man kan komma på clinics och ta ridlektioner Jag tar hit intressanta tränare och 1-2 gånger på år kommer min vän Perry Wood från England och håller kurs. Det går bra att ta hit egna tränare och arrangera egna kurser. Kan du bidra till utveckling och kunskap på Tällbo är du välkommen med förslag.

 

 

Välkommen till Tällbo!

 

Mari-Ann, Kry Artemis och Lill Hasse