Verona till salu

​Sto Född: 2007 Ras: Kallblodskorsning 160 hög 

Mycket tränad ifrån marken både horsemanship och frihetsdressyer. Hon gör alla skolor från marken och halva/steg piaff är påbörjat.  Lätt att lasta och hantera.

Hon är mjuk och följsam att rida. Vacker som dressyrhäst, känslig för hjälper och väldigt lätt för samling. Duktig att hoppa och kul att rida ut på och hon kan ridas helt fri utan huvudlag i alla gångarter. Framåt med nerv utan att bli komplicerad.  Är du ovan och osäker kan hon bli osäker… som de flesta hästar. Jag vill gärna att hennes nya människa ska ha tagit sig förbi det mesta av rädslostadiet som de flesta ska igenom när det gäller att rida och ha häst. Jag har haft nybörjare och ovana som ridit henne utan problem både på ridbanan och i skogen. Säljs endast till någon med häst/ridvana som vill glädjas åt och som vill ta till vara på och alla hennes fina kunskaper.

Hon är just nu utlånad på foder och har inte blivit riden så mycket det sista året.

Skadefri förutom några hovbölder. Lätt med hovslagare. Kan stå både på box och gå på lösdrift. Hon är van att gå i flock i stora hagar och vill gärna ha nån som är lite högre i rang än henne så hon slipper ledaransvaret. Hon skulle inte trivas att gå själv i små hagar och vara inne mycket.  

Jag har tränat mycket Akademisk Ridkonst med Verona och 2013 gick vi alla fyra stegen i Christoffer Dahlgrens intensivtbildning i Akademisk Ridkonst. horse-vision./intensivutbildning Jag har ridit henne för den engelske tränaren Perry Wood http://www.perry-wood.com/ och även tränat hoppning/klassisk dressyr för LE Törnqvist. Har tricktränat lite på eget bevåg.

Jag är själv hästtränare/instruktör och tränar mycket vad jag kallar vad jag kallar hästmannasakap. Har henne mycket lös och kan rida henne fritt i alla gångarter. Eftersom jag jobbar som tränare har hon också fått vara läromästare ibland till mina  elever.

Jag har ridit henne för den engelske tränaren Perry Wood http://www.perry-wood.com/ och även tränat hoppning/klassisk dressyr för LE Törnqvist. Har tricktränat lite på eget bevåg.

Crown dressyrsadel , fårskinnspad, träns, grimma, repgrimma och Amigo 1200D regntäcke följer med henne. 

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom