"There's something about the outside of a horse

that is good for the inside of a man.""

FRITIDSRYTTARE

gr-logo

Att vara fritidryttare på Tällbo är nästan som att ha egen häst fast med mindre ansvar både, ekonomiskt och tidsmässigt. Som fritidsryttare kommer du hit och sköter din häst två dagar per vecka. Du kan rida ut, träna och leka på ridbana, eller bara umgås med din häst och gå ut och gå. Det är din häst när du är här på dina dagar.

Inspiration till utveckling, träning och ridning får du genom att vara med på lektioner eller delta på någon av mina kurser. El

 

Alla hästar är fina att rida också trevliga att hantera, de gillar människor! Jag rider och tränar hästarna varje för att de ska vara fina och trevliga att hantera.

 

Du som kommer och rider våra hästar vill rida på hobbynivå, utveckla din känsla för ridning och njuta av att vara med de underbara och vackra djuren. Här hör jag ofta ord som hemtrevligt, härlig gemenskap, avspänt, tryggt och mycket skratt När jag hör det blir jag glada, då vet jag att jag har skapat en fin miljö för umgänge och utveckling.

 

Grundkostnaden att vara fritidsryttare är 800:- per månad. Då är du med häst två dagar i vecka med allt vad det innebär. Som fritidsryttare få du gå en grundkurs i hästmannaskap, hästskötsel och ridning. Den är kostnadsfritt så du känner dig trygg med din häst och hur du sköter den.

Du kan vara med på ridlektioner, kurser och utbildningar och vi kan göra en utvecklingsplan för din ridning och kunskap och arbeta med den över tid. 

Du förbinder dig att vara fritidsryttare under minimum 3 månader men jag hoppas att du stannar du hos oss mycket längre än så.

 

Varmt Välkommen!