"There's something about the outside of a horse

that is good for the inside of a man.""

FRITIDSRYTTARE

logo tällbo

Att vara fritidryttare på Tällbo är nästan som att ha egen häst fast med mindre ansvar både, ekonomiskt och tidsmässigt. Som fritidsryttare kommer du hit och sköter din häst en dag per vecka. Du kan rida ut, träna och leka på ridbana, eller bara umgås med din häst och gå ut och gå. Vill du bara lufsa i skogen och njuta av naturen från hästryggen gör du det. Det är din häst när du är här på din dag.

Inspiration till utveckling, träning och ridning får du genom att vara med på lektioner eller delta på någon av mina kurser. Som fritidsryttare deltar du i alla aktiviteter på gården till halva priset!!

 

Alla hästar är fina att rida och trevliga att hantera, de gillar människor!

Du som kommer och rider våra hästar vill rida på hobbynivå, utveckla din känsla för ridning och njuta av att vara med de underbara och vackra djuren. Här hör jag ofta ord som hemtrevligt, härlig gemenskap, avspänt, tryggt och mycket skratt. När jag hör det blir jag glada, då vet jag att vi har skapat en trygg miljö för umgänge och utveckling.

 

Grundkostnaden att vara fritidsryttare är 500:- per månad. Då är du med häst en dag i vecka med allt vad det innebär. Som fritidsryttare få du gå en grundkurs i hästmannaskap, hästskötsel och ridning. Den är kostnadsfritt så du känner dig trygg med din häst och hur du sköter den. Vill du vara med häst två dagar betalar du 800:- per månad. Som fritidsryttare deltar du i alla aktiviteter på gården och tar lektioner till halva priset!! När du är ny har du en introduktionsmånad och då rider du lektion eller rider ut med sällskap en gång i veckan.

 

Du förbinder dig att vara fritidsryttare under minimum 3 månader men jag hoppas att du stannar du hos oss mycket längre än så.

Du kan boka in dig på lektioner och uteritter på boka sidan

 

 

Varmt Välkommen!