Anna-Mia Tjärnlund

Anna-Mia är auktoriserad dressyrtränare och dressyrdomare och har arbetat med detta sedan 1995. Hon har dessutom en tysk beridarexamen (Federation national) och har arbetat i mer än 7 år i Tyskland som beridare och tränare. Den tyska beridarexamen är en utbildning som innebär att man arbetar flera år som lärling under en mästare, hela vägen från unghästar upp till färdigutbildade Grand Prix hästar. Anna-Mia´s mästare var den kända Rainer Schwiebert som bl.a. har tagit fram hästar till Heike Kemmer och Margit Otto-Crepin. Efter sin godkända beridar examen har Anna-Mia utvecklat och förfinat sitt yrkeskunnande hos följande Grand Prix ryttare, Karin Luhrs, Christian Garweg och Marc Heinen.

Anna-Mia har ett nära samarbete med Dr. Gerd Heuschmann både i Sverige, och Tyskland. I Tyskland tillsammans med levande legender som t.ex. Kurd Albrecht von Ziegner och Herr Plewa. Ett av målen med detta samarbete är att verka för att det klassiska synsättet på dressyrutbildning skall får en större spridning och användning. Där man som en integrerad del hela tiden värnar om hästens fysiska och psykiska hälsa.

Läs mer på jadra.se

Tällbo

Anmäl ditt intresse att rida för Anna-Mia

 

3 träningspass, 1 teori/förevisningslektion.

 

Pris med häst: 2 500:- 

En delad lektion och två privata pass. Alternativt två längre privatlektioner 

Enstaka privatlektioner 1 timme: 1 400:- 

Delad lektion 1 timme: 750:- p.p

                          

Pris föreläsning/åskådarplats: 300:- lördag 

Plats: Karlstad.

 

Kostnad för ridhusavgift, gästhage och box tillkommer. Mat till dig själv och hästen tar du med.

Anmälan

Du anmäler dig genom att skicka ett mail till mariann.berggren@gmail.com eller ringer  070-363 98 04 . Halva kursavgiften betalas vid bokning till Bg 5880 0996. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning.

.

Utbildning av häst och ryttare inom dressyren med fokus på hästens balans och ryttarens inverkan samt hästens fysiska och psykiska hälsa. Deltagarna kommer garanterat blir nöjda och uppleva en förändring/förbättring.

 

 

20180421_104202.jpg
20180422_155153.jpg