Eamon Hickey

Eamon Hickey är en av landets mest erkända unghästutbildare och hästhanterare. Nu har du möjlighet att ta del av Eamons filosofi när det gäller att bygga en förtroendefull relation mellan människa och häst. Med denna clinic kommer du att få ökat säkerhetstänk vid hantering av hästar och få många insikter hur du kan hantera problem när de uppstår.

FREDAG

På fredag är det privatlektioner för Eamon. Det finns plats för 5 ekipage dagen och alla tränar individuellt utifrån behov. Själv kommer jag delta med en häst som har sadeltvång och som bockat av mig som jag vill ha Eamons hjälp med att förstå vad som är problemet. 

 

. blir det privat träning och problemlösening med Eamon. Då har et finns bara 6 platser med häst. Under denna dagen kommer det att vara ett starkt begränsat antal platser för åskpådare. Vi kommer att jobba individuellt med olika problem som hästarna har.

LÖRDAG

På lördag förmiddag blir det inridning. Eamon sadeltämjer och sitter upp på en oinriden häst. Normalt sett tar den här träningen flera veckor, men på clinicen går han igenom hela processen och startar upp en unghäst

 

Efter pausen blir det lastning av en svårlastad häst


Pris clinic 2 dagar med häst 2500

Pris clinic 1 dag med häst och åskådare lördag 1700:-

Åskådare båda dagarna 550:-  

Åskådare lördag 375:-

 

 

Platserna är begränsade och först till kvarn gäller.

 


Välkomna!
 

31431846_1739023342877588_74088654823479

Eamon Hickey

Eamon Hickey kommer ursprungligen från Irland men har bott länge i Sverige. Han har sin bas på Hoppcentrum i Falkenberg. Där arbetar han heltid med att rida in hästar eller med att lösa andra situationer som har uppstått. Han har tävlat upp till svår klass i hoppning

Plats:    Rättvik

Pris:      2 600:- 

 

Deltagare utan häst:      350:- dagen

 

Datum:                     10-11 maj

 
Halva avgiften betalas vid bokning och resterande 1 månader innan kursstart. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning.