Kurser 2016

Häst & Ridkurser

 
 
 
 
 
 
 
Making Horses

är en kurs som ligger under 10 månader. Det är en utbildning av häst och ryttare för dig som vill få en genuin utbildning från grunden. Vi börjar från marken och tar sedan med oss arbetet upp i sadeln. Making Horses tar med det bästa från tre världar, Horsemanship, Akademiska ridkonst och Klassisk Dressyr.  

 

Helgclinic Ridutveckling.

De populära så kallade ”hästviskarkurserna” på tre dagar håller jag även i 2015. Tre kursdagar fyllda av utveckling för dig och din ridning. 

 

Hästmannaskap & kommunikation

Sedan 2006 har jag haft en åtta månader lång kurs i hästmannaskap och kommunikation. En kurs som självklart finns med även 2015. Det är två kurser bokade 2015 i maj och augusti. 

 

Personlig Utveckling

Bli din egen coach

Att utvecklas behöver inte vara tungt och svårt utan det kan vara roligt och spännande, eller som en deltagare uttryckte det ”man går kursen med skräckblandad förtjusning”. För nervkittlande är det, när nerverna kittlar vet vi att vi utvecklas och gör något nytt vi inte gjort förut, och det är spännande! . läs mer

 

Kommunikation & Presentationsutveckling

En kurs för dig som vill utveckla din förmåga att kommunicera och bli bättre på att skapa goda relationer, både med dig själv och andra.  läs mer

 

 

Gästtränare

Perry Wood

kommer vid två tillfällen, juni och september. Det är redan ganska uppbokat med några platser finns

Åskådarplatser finns. läs mer här       

 

Therese Granlund

från Horse-Vision kommer två helger under 2016 och undervisar i frihetsdressyr a´la Horse-Vision. 

Just denna kurs erbjuds till ett väldigt förmånligt pris  läs mer här   

 

Leif-Erik Törnblom

Kommer vid tre tillfällen 2016. Två helgkurser och ett fyra dagars läger. Läs mer här